MENU

Quad rijden en paintball

Wij hebben een aantal stoere, sterke en stevige quads voor u klaar staan, geen kinderspel, maar forse 350cc Grizzly quads! Hierop zult u de “jungle” van de Belgische Ardennen gaan ontdekken en verkennen. Geen kinderspel, een geldig rijbewijs is verplicht! We gaan dwars door de bossen, off the road! Dat is wel wat anders dan rondjes op een vast parcours….. smalle bospaadjes, scherpe bochten en diepe plassen!!

 

Bijgekomen van ons ruige avontuur genieten we een lunch in de bossen van de Belgische Ardennen en maken we ons klaar voor een stevig potje paintball!

 

Een stuk bos, wapens, helmen, overall en geweren…….de ingrediënten voor een onvergetelijke middag paintballen in de natuur!! Ga het gevecht aan met je vrienden, familie of collega’s. Een paintball geweer met een fors gevuld verfmagazijn... Knallen maar! Duik weg achter bomen of vorm een hinderlaag. De Belgische Ardennen wordt een echt paintball slagveld! Dit is de kans om uw tegenstanders te laten zien we de beste is!

Quad rijden en paintball aanvragen

Vul onderstaand formulier in om uw arrangement aan te vragen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bel ons nu!
Voor een advies op maat!

+31 6 220 627 80
Nederlands hoofdkantoor

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Xentre Adventure