MENU

Paintball en mountainbiken

Op zoek naar een dag met actie en sensatie? Dan is dit arrangement iets voor jou! We starten de dag met een uitdagend potje paintball. Gewapend met overall, masker en paintball geweer ga je de strijd met elkaar aan. Met een goed gevuld magazijn verspreiden we ons over het veld, een stuk bos midden de natuur van de Belgische Ardennen. Zodra het fluitsignaal gaat barst het los, verdedig of val aan, schiet, duik weg, neem een sprint…alles voor de overwinning!

 

Als we uitgeschoten zijn genieten we een lunch van verse stokbroden met beleg. Even tijd om op te laden voor de volgende activiteit!

 

Na de lunch maken we ons klaar voor de volgende activiteit…mountainbike! De instructeur geeft de uitleg, versnellingen testen, remmen testen, helm op en…… gaan! We maken een tocht off road door de bossen. Een stevige klim, kronkelende afdalingen, af en toe even uitrusten en na zo een twee uur mountainbiken stappen we moe maar voldaan weer af.

Paintball en mountainbiken aanvragen

Vul onderstaand formulier in om uw arrangement aan te vragen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bel ons nu!
Voor een advies op maat!

+31 6 220 627 80
Nederlands hoofdkantoor

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Xentre Adventure