MENU

Kanovaren paintballen en gps bier proeverij

Kanovaren, paintballen en een GPS bierproeverij, en dat allemaal op 1 dag. We starten op het water…..kanovaren in het hart van de Ardennen! Geniet tijdens het peddelen van het fraaie uitzicht en prachtige dorpjes waar je doorheen komt. Dobberen, mijmeren, peddelen en vergeet vooral niet te sturen! Eenmaal op het droge genieten we eerst een lunch. Van al dat peddelen krijg je trek!

 

Opgeladen? Dan is het tijd voor de volgende activiteit…..paintballen! Overall aan, masker op, magazijn vullen, tactiek bespreken en……Actie!! Verover de vlag, jaag op de vrijgezel, of blijf als laatste over, we spelen diverse spellen en stemmen deze af op wat jullie willen.

 

Als we zijn uitgeschoten beginnen we aan onze laatste activiteit van de dag. Een GPS Achouffe bierproeven tocht. De GPS wijst de weg naar het biertje. Je wandelt door bossen en komt langs hele mooie plekken. En aan het eind staat daar de beloning…een welverdiend heerlijk koud biertje! Das pas echt genieten na zo een dag vol inspanning en actie!

Kanovaren paintballen en gps bier proeverij aanvragen

Vul onderstaand formulier in om uw arrangement aan te vragen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bel ons nu!
Voor een advies op maat!

+31 6 220 627 80
Nederlands hoofdkantoor

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Xentre Adventure