MENU

Met de hele familie een weekendje op survival? Een gevarieerd programma voor jong en oud? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Op vrijdag avond komen we aan en bouwen we ons tipikamp in het bos. Daarna stappen we met zijn allen in de auto van de instructeur en laten we ons droppen in de bossen in het pikkedonker! Vijf minuten de tijd om een kaart te tekenen om daarmee de thuisbasis terug te vinden!

 

De volgende dag starten we met een lekker ontbijt, koffie en thee. ’s Morgens gaan we naar de bizon rock om via een klettersteig de berg te beklimmen, te tokkelen, abseilen en diverse touwbruggen te nemen, een spectaculaire ochtend voor jong en oud! Na de lunch gaan we te water in onze twee persoons Canadese kano’s voor een spetterende tocht over het water, hou je het droog? Eenmaal terug bij het tipikamp gaan we heerlijk BBQ-en en sprokkelen we hout voor het kampvuur. Als de magen zijn gevuld kan het hout erop en kunnen jullie tot in de late uurtjes bij het kampvuur zitten.

 

Zondag staan we vroeg, ontbijten we en breken we het kamp vast af. Klaar voor de laatste survival dag? Vandaag gaan we de grot in en een oriëntatie tocht lopen. Met verschillende kaartleestechnieken moet je bij de oriëntatie tocht de grot zien te vinden. Daaraan gekomen genieten we een lunch van verse stokbroden om daarna te beginnen aan de laatste activiteit van het weekend…..speleologie! in het pikkedonker schuiven en kruipen, spannend en uitdagend! Eenmaal bovengekomen ben je gegarandeerd heel vies, kleden we ons om en vertrekken jullie voldaan op weg naar huis! Een onvergetelijk familie weekend!

 

Uiteraard is het arrangement volledig aan te passen aan al jullie wensen!

Familie survival aanvragen

Vul onderstaand formulier in om uw arrangement aan te vragen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bel ons nu!
Voor een advies op maat!

+31 6 220 627 80
Nederlands hoofdkantoor

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Xentre Adventure