MENU

Bizon rock en boogschieten

De bizon rock, wat is dat? We horen het je denken. De bizon rock is een dagdeel vol met bergsport activiteiten. In een natuurlijke steengroeve gaan we verticaal omhoog en naar beneden. Klimgordel aan, helm op, lifeline vast….. klaar voor deze uitdaging! Als je nog op de grond staat en je kijkt omhoog denk je misschien wel, hoe dan? Via diverse klettersteig routes langs de rots gaan we omhoog. Onderweg trotseren we een aantal touwbruggen om vervolgens, eenmaal boven, via een abseil en een tokkelbaan weer naar beneden te gaan. Dat eerste afstapje boven aan de berg doet menig knietje knikken! Maar na afloop denk je….dit wil ik nog een keer!

 

Als we het parcours helemaal hebben afgerond genieten we van een lunch in de mooie natuur, even bijkomen!

 

De tweede helft van de dag doen we het rustiger aan en gaan we op zoek naar de scherpschutter van de groep….boogschieten! Dat ziet er een stuk makkelijker uit dan die klettersteig, maar niks blijkt minder waar, die roos is maar een kleine stip om te raken! Daag iedereen uit en bewijs jezelf in de competitie met je vrienden, collega’s of familie. Pak je pijl, houdt de boog gespannen, richt en …RAAK DE ROOS! Of althans…doe een poging!

Bizon rock en boogschieten aanvragen

Vul onderstaand formulier in om uw arrangement aan te vragen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bel ons nu!
Voor een advies op maat!

+31 6 220 627 80
Nederlands hoofdkantoor

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Xentre Adventure