MENU

Bergsportdag in de mooiste steengroeve van de Ardennen!

Bergsport dag in de Ardennen is een survival programma in een voormalige steengroeve die is omgetoverd tot één van de grootste en spectaculairste buitensportlocaties in de Belgische Ardennen: De steengroeve is alleen te bereiken via een hele lange, aardedonkere tunnel. Dit is dan ook meteen de eerste uitdaging!

 

In de groeve heb je werkelijk waar alles wat ook maar met bergsport te maken heeft, denk hierbij aan abseilen, klimmen, boulderen, tokkelen, verschillende klettersteig routes zowel horizontaal als loodrecht omhoog. En als we zeggen hoog, dan bedoelen we ook hoog, wel 60 meter!! Daarnaast zijn er meerder traverses, plankenbrug, netklimmen, twee en drie puntsbrugen. 

 

Ergens in het midden van al deze spanende en grens verleggende activiteiten nemen we even pauze met een stevige lunch.en zorgen we er voor dat we weer vol energie verder kunnen en durven!

 

Uiteraard hebben we ook aan de gene gedacht die het toch niet zo op de hoogtes hebben, voor hun hebben we boogschieten, bushwalk, catcrawl, etc. Een groot aantal onderdelen zijn meerdere keren aangelegd op verschillende niveau’s. Er is een mijnhuisje dat omgebouwd is tot een gezellig café waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje of snack.

 

 

Bergsportdag aanvragen

Vul onderstaand formulier in om uw arrangement aan te vragen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bel ons nu!
Voor een advies op maat!

+31 6 220 627 80
Nederlands hoofdkantoor

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Xentre Adventure