MENU

Bedrijven survival dag

Na al dat harde werken als team genieten, plezier maken en vooral elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan is de bedrijven survival dag iets voor jou bedrijf! De ultieme manier voor teambuilding, daar zijn geen samenwerkingsopdrachten voor nodig! Wat gaan we doen? Eigenlijk zijn vrijwel alle activiteiten die we aanbieden met elkaar te combineren dus dit arrangement kan geheel op maat!

 

We starten de dag met een door jullie gekozen activiteiten, lunchen daarna in de prachtige bossen van de Belgische Ardennen en gaan daarna door met de volgende activiteit. Na een inspannende dag sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ en biertje.

 

De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen activiteiten! Dus laat ons weten welke activiteiten jou team zou willen doen en wij maken een offerte op maat. Samen zorgen we voor een programma dat geheel aan jullie wensen voldoet. Wedden dat jullie dit uitje nog lang zal bijstaan? En een ding is zeker aan het einde van de dag zijn jullie meer een team als ooit!

Bedrijven survival dag aanvragen

Vul onderstaand formulier in om uw arrangement aan te vragen.
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bel ons nu!
Voor een advies op maat!

+31 6 220 627 80
Nederlands hoofdkantoor

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Xentre Adventure